top of page

Biografie

M-am născut pe 16 iulie 1975 în liniştitul oraş transilvan Alba Iulia.

 

În 1993 am absolvit secţia de matematică-fizică din cadrul Liceului "Horea, Cloşca şi Crişan" Alba Iulia.

 

În 1997 mi-am luat diploma de licenţă în management la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Babeş Bolyai Cluj Napoca.

 

În 1998, după obţinerea diplomei de analist programator, m-am angajat în această funcţie la Centrul de informatică din cadrul Colegiului "Horea, Cloşca şi Crişan" Alba Iulia.

 

În 1999 m-am căsătorit cu Bianca şi mi-am schimbat serviciul, devenind analist programator la SC Magic Soft Group SRL Alba Iulia. În acelaşi an am efectuat şi stagiul militar.

 

În 2000 am început colaborarea cu ziarul Informaţia de Alba ca şi caricaturist şi am schimbat din nou serviciul, devenind economist la SC Gecom SRL Alba Iulia. Tot în acest an s-a născut şi fiica mea, Anya.

 

Din 2001 am fost promovat în funcţia de director de marketing şi vânzări în cadrul companiei sus-menţionate.

 

Pe parcursul anului 2003, la invitaţia scriitorului Ovidiu Bufnilă, am fost editor-şef al revistei virtuale Wordmaster.

 

2004 a fost marcat de publicarea primelor mele cărţi, culegerile de povestiri Trilogie şi Zeul Kvun, dar şi de decizia ca eu şi soţia mea să ne continuăm vieţile separat.

 

În anul 2006 a luat sfârşit colaborarea cu Informaţia de Alba.

 

În 2008, sub îndrumarea maestrei Keresztúri Györgyi, am obţinut gradul de maestru Reiki pe linia tradiţională.

 

Din 2009 m-am alăturat proiectului Wikipedia şi am schimbat locul de muncă, angajându-mă ca educator de recuperare la Centrul de reabilitare a copiilor cu dizabilităţi multiple din cadrul Asociaţiei de Consiliere şi Asistenţă Specializată A.C.A.S. Alba Iulia. În acelaşi an am absolvit cursurile de maseur şi tehnician maseur.

 

2010 a adus o schimbare în viaţa personală - căsătoria cu Sorina.

 

În 2011, alături de Sorina, am pornit propria afacere - firma IF Bogdan Lucian Dragoş "Rin'Art", care se ocupă cu comercializarea florilor, cu confecţionarea obiectelor artizanale, decoraţiuni şi design ambiental.

 

 

© 2023 by Johan Cage. All rights reserved.

bottom of page